Beeldschermen en Splitters ?

Als verhuurder van audiovisueel materiaal doe je natuurlijk graag je best voor je klanten. Zo ook voor die ene klant. Deze wilde graag even een beeldschermpje lenen omdat ie wilde proberen of ie daarmee makkelijker kon voor kijken alvorens het een en ander op groot scherm te gooien.

Oh ja hij wilde er ook een HDMI splitter bij lenen want die van hem kwam maandag pas. Tuurlijk jongen geen probleem. Dus op 6 juli 2019 stond alles klaar in zijn kantoortje. In de periode die daarop volgde ben ik 4 keer langs geweest om de spullen op te halen. 4 x was de eindverantwoordelijke man niet aanwezig. Erger nog het personeel wist nergens van af, ze lieten ook duidelijk merken dat het ze geen fuck interesseerde

Toen ik het uiteindelijk zat was heb ik een factuur gestuurd voor 90 dagen huur van een 24 inch beeldscherm en voor 90 dagen huur van een HDMI splitter. De kosten waren 2790 euro exclusief 21% BTW. Het duurde precies een half uur toen de eindverantwoordelijk man aan de telefoon hing. Kijk dan kunnen ze ineens wel contact met je opnemen want dat doet pijn aan hun portemonnee.

Hoi René. ja ik zag je mailtje. Het staat al weken klaar hier hoor. Yeah right. Je hebt Desireé gesproken en je zou bellen als het klaar stond. Nee dat is niet waar. (Oh nog er om liegen ook ?) Ik zat er verdomme naast toen je belde maar ik wilde je niet spreken dus sprak je met mijn compagnon. (Als iets al weken klaar staat dan bel je toch even wanneer iemand zijn zooi komt ophalen ?)

Maar goed ik kom het van de week wel even ophalen want ik ben nu aan het werk. Voor de vijfde keer was ik dus op locatie en weer wist niemand ervan af. Ik ga wel even bellen zei het personeel. Ik zeg prima, maar zeg dan ook meteen even dat het nu voor het einde van de middag terug gebracht moet worden. Ja zal ik doen.

Tring, Hoi René, ik probeer vanmiddag en anders morgen. Ja hoor. Ah een appje …. Ben je morgen aanwezig in Diemen ? Ja als het goed is wel. Kan ik morgen rond de middag die schermen brengen ? Ja dat lukt wel. Top

Volgende dag … Tring, Hoi René gaat me niet lukken hoor vandaag ik kom niet weg hier. Jammer dan ik moet mijn scherm en mijn HDMI splitter vandaag terug hebben. Ja ik ga wel even kijken of ik iemand kan sturen. Kleine noot van de redactie : het autoritje tussen de locatie van de klant en mijn bedrijf is ongeveer 10 minuten rijden.

(Ik verhuur dingen dus. Als ze er niet zijn kan ik ze niet verhuren. En als ik ze niet kan verhuren verdien ik niks en kan ik de rekeningen niet betalen.)

Staat er dus hier een jongeman met een plastic zak waar mijn beeldscherm in zit en de verkeerde splitter. What the FUCK ???? In een plastic zak ? zijn jullie achterlijk ofzo ? Zo verpak je toch geen beeldscherm die je met een koerier meegeeft ? Durf jezelf niet die spullen terug te brengen ? Te beroerd om zelf even je ballen te tonen en als een echte man even je verantwoordelijkheid te nemen ? Wat is er mis met je vraag ik me dan af ? Niet eens even sorry of een kratje bier voor het ongemak.

Of ik dan ook nog even wilde tekenen voor ontvangst. Nee natuurlijk niet. Het beeldscherm wil ik voor tekenen maar de splitter niet. Een eindeloos heen en weer gebel tussen de koerier en zijn kantoor volgt. Het kantoor van de koerier probeert de klant te bereiken. Die neemt niet op. (ook vreemd want ze zijn gewoon open vandaag) Uiteindelijk de jongen weggestuurd met een briefje waarop staat dat ik wel het beeldscherm maar niet de splitter in ontvangst neem. Zucht …..

Maar even een Whatsappje eraan gewaagd om te vertellen dat het mijn splitter niet was. zijn antwoord was : huh ? wist niet dat ik er meer had, ga ik die ander voor je opzoeken. Pfff echt ?? NIEUWSFLASH !!! Ik ben een verhuurbedrijf sukkel ! Ik heb die dingen nodig om te verhuren !!!!!

Laten we maar gewoon doen of het de normaalste zaak van de wereld is. Om iemand die je uit de brand helpt zo op deze manier te naaien. En dat is niet de eerste keer. Ik heb dus nu besloten … de factuur moet gewoon betaald worden. PUNT ! Hoe zouden ze bij Pathé hier mee omgaan ?

Show Buttons
Hide Buttons