Bye Bye Lubach

Arjen Lubach verlaat vanavond om 20:00 uur Facebook. Zegt ie. Ik ben benieuwd hoe lang ie dat vol gaat houden. Omdat veel media tegenwoordig ook via FB vertegenwoordigd is. Ik denk dat ie veel mensen van zijn achterban niet meer kan bereiken. Puur vanwege het feit dat sommige mensen alleen maar op Facebook zitten. En dan heeft ie ook nog een evenement aan gemaakt. hier … Best wel een kansloze actie vind ik. Van al mijn FB vriendjes zijn er niet veel die hier gehoor aan geven. Op het moment van schrijven zijn er 4 vrienden van de 31707 mensen die van Facebook af gaan. 2 van de 77313 hebben interesse en 20 vrienden van de 228716 zijn uitgenodigd. Ikke niet want ik vind hem niet leuk. Hij heeft best wel een irritant stemmetje eigenlijk. En dan heb ik nog maar 1 uitzending gezien. Via FB notabene. Maar … stel dat ik van Facebook af ga. Wat dan …. Dan moet ik bij iedereen op visite gaan om op de hoogte te blijven. Als we ervan af gaan zijn alle smartphones ook ineens nutteloos. Wat moet je anders met zo’n ding. Iedereen gaat meer op straat hangen. FF live gaan is er ook niet meer bij. Dan ben je ineens verplicht om allerlei evenementen te gaan bezoeken.

En dan al die mensen die zich daarmee bezig houden. Het is het gesprek van de week. Zonder Facebook hebben we ineens allemaal te veel vrije tijd. Je werk is eerder klaar op kantoor. Je moet een andere manier verzinnen om je achterban te bereiken als je eens een concertje gaat organiseren. Als we dan toch “massaal” stoppen dan kunnen we net zo goed het internet opheffen. Want een echt alternatief is er niet.

Nee dan al die mensjes die gaan lopen huilen over het ter ziele gegane HYVES. Watte ? Mijn zoon van 14 weet niet eens wat dat is. Dat is dat social media platform wat de Telegraaf naar de klote heeft geholpen. Een schadepost van ongeveer 53 miljoen euro. Schande ! Weet je hoeveel biertjes je daarvan kunt kopen. 21 miljoen 200 duizend biertjes. (fluitjes weliswaar) Beste mensen het spijt me om jullie teleur te moeten stellen maar Hyves is dood! Op, stuk en kapot.

En dat allemaal omdat Mark Zuckerberg een klein lekje had. Pfff boeie. Als je een half uurtje boodschappen gaat doen dan wordt er veel meer informatie prijsgegeven. Camera’s, kassasystemen, de lege flessenautomaat en niet te vergeten de bonuskaart. Daar zou ik me pas echt zorgen om gaan maken om die bonus kaart. Hierbij roep ik iedereen op om te stoppen met zijn bonuskaart morgenochtend om 9 uur. Doe je mee ? Oh ja. Het is nationale poepdag vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Show Buttons
Hide Buttons