Femke H. Sluit Wallen ?

femke sluit wallen

Oeps ? she did it again! We hoeven er bijna niet meer over te schrijven want Femke H. is al druk bezig haar eigen impopulariteit te vergroten.

We kunnen er veel over zeggen #oudsteberoepterwereld #amsterdamserfgoed #trekpleister #redlightdistrict. Dat dus ongeveer. De grootste toeristische trekpleister van Amsterdam gaat verdwijnen. Dat is ongelooflijk maar daar wordt nu over nagedacht door Femke H. Onze zogeheten burgermoeder. Wat ze echter niet weet is dat hiermee het ondergrondse circuit van prostitutie, mensenhandel en criminaliteit straks een stuk populairder gaat worden.

Niet leuk meer.

Nu las ik laatst een stuk over de dames van lichte zeden op de wallen. Dat het toerisme teveel is geworden. Notoire bezoekers van lichtekooien gaan niet snel meer naar binnen vanwege het gejoel van de toeristen en al helemaal niet meer onder het toeziend oog van onze buitenlandse gasten. Hele drommen met toeristen al dan niet onder leiding van een gids lopen zich daar te vergapen aan al dat lekkers. De dames in kwestie voelen zich een attractie op zich en verdienen er bijna niets meer. Zelfs niet nu het aanbod van horizontale werkplekken sterk vermindert is. De publieke dames worden op deze manier gedwongen zich uit het zicht te onttrekken en door middel van de digitale afvoerputjes van de maatschappij nog enigszins een klantje te werven.

Het is dan ook niet raar dat ook onze horizontale werksters via air B&B aan hun werkplekken komen. Het zou zomaar je buurvrouw kunnen zijn.

Ambtelijke bezoekers.

Het is allang geen geheim meer dat er wethouders zijn geweest die zich bezig hielden met de wallen. Zo kan ik me nog ene Rob Oudkerk herinneren die even de bloemetjes buiten ging zetten. Vervolgens ene L. Asscher, wiens naam ik niet eens meer fatsoenlijk uit mijn strot kan krijgen, die de bloemetjes weer net zo hard naar binnen haalde door het 1012 gebied te versoberen en “kunstenaars” achter de ramen zette. Beiden heren zijn overigens #PVDA ers. En nu gaat dat clubje waar links dus rechts staat er ook maar even over heen pissen en voornemens is om de boel te sluiten. Boem, dag , doei einde oefening en er gingen weer een hoop ondernemers failliet. De lol gaat er zo wel erg vanaf in ons geliefde 020. En dat allemaal dankzij een vrouw die eigenlijk de politiek niet meer in wilde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Show Buttons
Hide Buttons