Le Brie van Mc Donalds

Plaatje van een le brie

Laatst een zo’n brie ding van de Mac geprobeerd. Wat een aanfluiting. Taaie bacon en hele dunne plakjes brie erop. Geprobeerd dat ding uit het bakje te halen wat niet helemaal lukte. Het vet droop eruit zo rechtstreeks op mijn schone shirt. Dat helpt me eraan herinneren dat ik mijn werkoveral aantrek als ik naar de McDonalds ga volgende keer. (of niet …. )

Deze Le Brie, zoals ze hem noemen, (ze kunnen hem beter de McWie? noemen) zit op een soort van duits kaiserbroodje (????) Lekker frans ook. Een hamburger met een identiteitscrisis.

Het is weer het zoveelste broodje hamburger wat kant nog wal slaat. (voor de taalpuristen onder ons …. Als een kut op een drumstel.) Als je dan toch zo nodig op de Franse tour wilt had even wat informatie ingewonnen bij onze vriend in Fijnaart. klikklik

Komt een beetje op hetzelfde neer heet Frans en rijdt Duitse auto’s. Echt waar wat bezielt jullie bij de Mac … Brie op een Kaiserbroodje. Maar goed dat even terzijde. De brie op het broodje hamburger is zo verschrikkelijk dun dat je het niet eens proeft. Laat staan dat het een beetje gesmolten is wat al aangeeft dat de hamburger niet heet genoeg is om de brie te laten smelten.

En die taaie bacon erop ? Is dat gedaan in het kader van alles is lekker met bacon ? Nou niet dus ! van al die bacon slibben je aderen dicht. En al helemaal van die gemodificeerde bacon.

En dan die verschrikkelijke hoeveelheid sla erop. Niet normaal. en dan last but not least. Een belachelijke hoeveelheid saus erbij. Er zit zoveel saus op dat als je het doosje open doet dat je de saus al weg ziet lopen het bakje in en dan van het bakje door de lucht op je schone shirt. En dat allemaal bij de meest onvriendelijke McDonalds in Diemen.

#McDonalds schaam jullie ! #hetwasniettevreten #lebrie #bacon #fransbauer #geenchinees #hetisdeschuldvangroenlinks #jemaaktwatmee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Show Buttons
Hide Buttons