Over mij

Hallo, ik ben René en mijn hele leven hoor ik al dat ik niets mag vinden van bv. mensen, situaties, horeca etc. etc. Nou raad eens ….. Ik vind dat ik wel iets mag vinden. Daarom dit blog. In het dagelijks leven ben ik zanger. Dat is mijn passie. En daarnaast heb ik een eigen bedrijf.

Omdat ik nogal een ouwehoer ben en men kennelijk niet is gesteld op mijn mening ben ik begonnen met dit blog. Nu zeggen ze wel eens dat bepaalde informatie als een lopend vuurtje gaat maar dan moet je dat wel tegen de juiste personen zeggen. Als je dus een luisteraar te pakken hebt dan gaat je nieuwtje niet zo snel. Dus moet je een ouwehoer zien te regelen. Dat is een heel gedoe vindt ik want een ouwehoer kan zich ook vermommen als een luisteraar en dan zit je op een dood spoor. Dus dacht ik laten we het eens iets groter aanpakken zodat we naast luisteraars en ouwehoeren ook lezers laten meegenieten van mijn website/blog. watvindtrene.nl

Mocht je je nou aangesproken voelen op de een of andere manier dan spijt mij dat nu al. Maar je kent het spreekwoord. Wie schrijf die blijft. En ik kan nu eenmaal niet iedereen te vriend houden. Ik vind dat ik daar maar eens mee op moet gaan houden want dat is een heel werk en waarschijnlijk heb je het ook gewoon verdiend. Wil je dat ik niets van je vindt, wees dan gewoon aardig !

Vindt jij nou dat ik ergens iets van moet vinden dan kan dat natuurlijk ook. Stuur gewoon een mailtje naar me en dan vind ik er wat van.

Er zijn wel wat regeltjes aan gebonden maar dat zal je wel begrijpen denk ik. Ik vind en ga niets vinden van discriminatie, godsdienst en andere zaken die niet passen bij mijn moreel kompas.

Nou … veel leesplezier.

 

Show Buttons
Hide Buttons