Vakantie.

vakantie

Als ondernemertje kan je het overal maar druk mee hebben. Zeker met je klanten. Je doet je best om een zo goed mogelijk product neer te zetten. Regelt je administratie en hoopt dat je klanten op tijd betalen. Dat doe je immers zelf ook. Nou dat laatste is kennelijk een dingetje. Blijkt dus dat je je mega kan vergissen in iemand.

Iemand die ik al heel lang ken had even wat mankracht nodig voor een klusje van een of andere koninklijke vliegmaatschappij. Vorig jaar augustus. Zo gezegd zo gedaan. Prijs afgesproken en gaan met die banaan. Onderwijl nog even een mannetje extra geregeld en die uiteraard ook meteen betaald. faktuurtje gestuurd en dan maar wachten. Al met al een aanzienlijk bedrag. betalen ho maar !!! ondertussen wel lekker zijn huisje ingericht en van mijn centjes lekker met de familie op vakantie geweest. De ene smoes na de andere smoes passeerde de revue en daarmee ook beloftes die uiteraard gebroken werden.

Nu wil ik ook op vakantie en dat gaat dus niet omdat er een aantal klantjes niet betalen. we praten over ruim 4000 euro. Voor ons een groot bedrag. voor een ander zakgeld. Dat is mij om het even. Feit is dat ik er nu wel klaar mee ben. Incasso mocht niet helpen. Telefoons worden niet opgenomen en website’s zijn ineens uit de lucht. Facebook berichten zien we niet meer verschijnen.

Tijd voor de publieke schandpaal dacht ik zo. U bent gewaarschuwd !!! En mocht het nodig zijn …. dan komen we nog wel even op de koffie !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Show Buttons
Hide Buttons